Bjelin povratak, Vukovi više nisu klinci iz bloka

Los Anđeles Lejkersi su poraženi u svom prvom meču predsezone od Minesota Timbervulvsa 108:99 u noći između subote i nedelje.

Izvor: MLJ

Nedelja, 01.10.2017.

08:50

Bjelin povratak, Vukovi više nisu klinci iz bloka
Getty images

Timbervulvsi koje smo gledali prošle i pretprošle sezone više ne deluju kao ista ekipa, makar na početku predsezone.

Nisu više "klinci iz bloka" jer igraju zrelije. Očekivano, jer u timu imaju Džimija Batlera i Džefa Tiga da podrže mlađe snage Endrjua Viginsa i Karl Entoni Taunsa.

Trener Tom Tibodo je prošle sezone rekao da su povremeno izgledali čak kao koledž ekipa, ali sada kada su tu i Tadž Gibson, Eron Bruks i Džamal Kroford, nema dileme da će Minesota biti ozbiljniji tim nego lani. Sada su kao mlada i neiskusna ekipa delovali Lejkersi.

Najbolji je u timu "Vukova" bio je Šabaz Muhamed sa 22 poena, Džimi Batler nije proveo previše vremena na parketu ali mu je 12 minuta bilo dovoljno za 10 poena, tri skoka i dve asistencije. Tadž Gibson je imao 18 poena i devet skokova, a zanimljivo je da je ubacio i dve trojke. Do sada ih je u karijeri imao ukupno četiri.

Na teren se posle povrede vratio i srpski košarkaš Nemanja Bjelica koji je za 20 minuta na terenu imao tri poena, četiri skoka, tri asistencije i jednu blokadu uz jednu izgubljenu loptu i šut 1/5.

Na poraženoj strani je Kuzma imao 19 poena, Rendl 15, Klarkson 14, a Brendon Ingram 10.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: