Jokić genijalno asistirao, Durent nije znao gde je

Jokićeva majstorija se već posle prve utakmice kandiduje za jednu od najlepših dodavanja godine.

Izvor: MLJ

Nedelja, 01.10.2017.

08:30

Jokić genijalno asistirao, Durent nije znao gde je
YTSS

Srpski centar i igrač Denver Nagetsa je u NBA ligi prošle sezone postao prepoznatljiv po atraktivnim dodavanjima, ali nije bilo očekivano da će već u prvoj utakmici predsezone prikazati jednu takvu.

I to protiv Golden Stejt Voriorsa.

U drugoj četvrtini Jokić je na 50:50 krenuo kao da će odigrati na postu protiv Dejmiena Džonsa. Pol Milsap se izvlačio van linije za tri poena, pratio ga je Klej Tompson, Durent nije dobro pokrio Gerija Herisa koji mu je utrčao iza leđa i dok se KD okrenuo, Jokić je već bacio iza leđa, a lopta je bila kod Herisa u rukama i u visini obruča.

Džons je stigao da blokira, ali prekasno pa je Heris upisao dva poena, a Jokić maestralnu asistenciju. Denver Nagetsi su pobedili sa 108:102, Srbin je prikazao solidnu partiju sa 12 poena, šest skokova i dve asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: