Mirotić: Zbog NBA nisam igrao na Evrobasketu

Nikola Mirotić priznao je da nije igrao na Evrobasketu da bi što bolje spremio telo za narednu sezonu NBA lige.

Izvor: PT

Sreda, 27.09.2017.

13:24

Mirotić: Zbog NBA nisam igrao na Evrobasketu
Getty Images

Crnogorac sa španskim pasošem pričao je za "Chicago tribune" za koji je rekao razlog zašto nije igrao na Evropskom prvenstvu.

"Znao sam da ću morati da uradim nešto drugačije kako bi bio konstantniji. Zbog te pripreme propustio sam Evrobasket. Prethodne tri godine igrao sam sa nacionalnim timom i bio sam umoran na neki način kada sam se vraćao u SAD", rekao je Mirotić.

Krilni centar potpisao je novi ugovor sa Bulsima prema kojem će zaraditi 28 miliona dolara u naredne dve sezone.

"Znao sam da moram malo da nabacim kilažu kako bih bio jači. Ako ne pogodite neke šuteve i dalje možete uhvatiti skok i biti jaki u defanzivi", kazao je Mirotić.

Igrač Čikga pohvalio je i Laurija Markanene rekavši da njih dvojica mogu zajedno da igraju, da je sjajan, ali i da ne brine za poziciju.

NBA sezona kreće 17. oktobra, a Čikago prvu utakmicu igra 20. oktobra protiv Toronta u 01:30 iza ponoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: