LBJ i Fleš opet zajedno – Vejd najbliži Kavsima!

Dvejn Vejd i Lebron Džejms opet bi mogli da budu saigrači, ovaj put u Klivlend Kavalirsima, prenosi ESPN.

Izvor: AK

Utorak, 26.09.2017.

18:18

LBJ i Fleš opet zajedno – Vejd najbliži Kavsima!
Foto: Getty images

Kako javlja pouzdani novinar Adrijan Vojnarovski, Vejd bi već u sredu mogao da potpiše ugovor sa Kavsima, a 35-godišnjak je dostupan za veteranski minimum od 2,3 miliona dolara.

Vejd, 12 puta Ol-star, je pre dva dana napustio Čikago Bulse, posle samo jedne sezone u timu iz rodnog grada, odustavši od osam od 23,8 miliona dolara koliko je trebalo da dobije po ugovoru za sezonu 2017/2018.

Ukoliko se priključi Kavsima, opet će igrati u tandemu sa Lebronom Džejmsom, s kojim je osvojio dve titule tokom zajedničkog perioda u Majami Hitu, gde su postali veliki prijatelji.

Za njega su posle odlaska iz Bulsa zainteresovani Oklahoma Siti Tander (koji je MVP-ju Raselu Vestbruku doveo dva Ol-star pojačanja – Karmela Entonija i Pola Džordža), San Antonio Sparsi te bivši klub Hit, ali iako nije odbacio mogućnost povratka u Majami, prioritet mu je ekipa koja se bori za titulu.

Vejd bi bio ogromno pojačanje za Kavse na bekovskoj poziciji s obzirom da će Ol-star plejmejker Ajzea Tomas, koji je nedavno stigao iz Boston Seltiksa u trejdu za Kajrija Irvinga, pauzirati do januara zbog povrede.

Popularni "Fleš" je tri puta bio NBA šampion, a prošle sezone je prosečno beležio 18 poena po meču za Bulse. U karijeri ima prosek od 23,3 poena uz 5,7 asistencija i 4,8 skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: