Melo o kretanju meča sa klupe: Ja? Hahahahah

Karmelo Entoni predstavio se novinarima u ponedeljak kao novi igrač Oklahoma Siti Tandera.

Izvor: PT

Utorak, 26.09.2017.

17:56

Melo o kretanju meča sa klupe: Ja? Hahahahah
Getty Images

Melo je dočekao dugo iščekivani trejd, pošto su ga Njujork Niksi poslali u Oklahomu za Enesa Kantera, Daga Mekdermota i pika druge runde naredne godine.

Na konferenciji za medije jedan od novinara pitao je Entonija šta misli na to da će igrati na poziciji 'četvorke' ili čak utakmicu kretati sa klupe.

Posle drugog dela usledila je komična situacija.

"Ja? Hahahahah. Hej 'Pi' (Pol Džordž) rekli su da ću kretati sa klupe", doviknuo je Entoni Džordžu, a potom se i izvinio novinaru koji je priznao da je pitanje za "klupu" bilo nepotrebno.

Entoni je tokom cele karijere starter i još uvek se nalazi u godinama u kojim može da pruža odlične partije. Nikada nije postizao u proseku manje od 20 poena, što su uspeli još samo Majkl Džordan, Lebron Džejms i Kevin Durent.

Meto je tokom 15 godina u NBA ligi prosečno beležio 24,8 poena, 6,6 skokova i 3,1 asistenciju.

Takođe, spada u društvo trojice igrača koji su uspevali da u dve franšize postignu preko 10.000 poena (Denver - 13.970, Njujork - 10.186). To su pored njega uspeli Elvin Hejs i Karim Abdul Džabar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: