Voriorsi o Trampu: Razočarani smo

Ekipa Golden Stejta saopštila je da neće ići u Belu kuću na tradicionalni prijem povodom osvajanja titule, jer je predsednik Donald Tramp povukao pozivnicu.

Izvor: AK

Subota, 23.09.2017.

22:20

Voriorsi o Trampu: Razočarani smo
Foto: Getty images

"Razočarani smo što u ovom procesu nismo imali priliku da proširimo naše vidike i otvoreno pričamo o problemima koje pogadjaju našu zajednicu i za koje smo mislili da je potrebno podići na viši nivo", navodi se u saopštenju Golden Stejta.

Najbolji košarkaš Golden stejta Stefen Kari je u petak izjavio da neće ići na proslavu, što je naljutilo prvog čoveka SAD, koji je na tviteru napisao: "Dolazak u Belu kuću se smatra velikom čašću za šampionski tim. Stefen Kari okleva, stoga je pozivnica povučena".

Trener Stiv Ker i Kari su među brojnim javnim ličnostima koje su kritikovale Donalda Trampa otkako je izabran za predsednika SAD.

Lebron Džejms je "prozvao" Trampa istakavši da dolazak u Belu kuću više nije čast upravo zbog njega, dok je Kris Pol reagovao na njegovu izjavu o protestima tamnoputih NFL igrača koje je nazvao "kurvinim sinovima" da to ne sme da im kaže u lice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: