LBJ Trampu: Bizgove, bila čast dok ti nisi došao

Lebron Džejms stao je u odbranu Stefa Karija i Golden Stejt Voriorsa u "okršaju" sa predsednikom SAD.

Izvor: AK

Subota, 23.09.2017.

18:10

LBJ Trampu: Bizgove, bila čast dok ti nisi došao
Foto: Getty images

Donald Tramp je na Tviteru objavio da je povukao pozivnicu šampionu NBA lige jer Kari okleva da doće u Belu kuću.

"Odlazak u Belu kuću se smatra velikom čašću za šampionski tim. Stefon Kari okleva, zbog toga je pozivnica povučena", napisao je Tramp.

Uoči svake sezone šampion ide na tradicionalni prijem u Belu kuću, ali se to ove godine neće dogoditi.

"Bizgove, Kari je već rekao da neće doć! Zbog toga ni ne postoji pozivnica. Odlazak u Belu kuću je bila čast dok se ti nisi pojavio", žestoko je odgovorio Džejms predsedniku SAD. Predsednik SAD se oglasio i povodom pojedinih NFL igrača koji zbog rasizma često kleče prilikom intoniranja državne himne, a njegov "stil" izražavanje je posebno naljutio Krisa Pola.

"Pored svega što se dešava u našoj zemlčji tisu koncentrisan na to ko kleči i dolazi u Belu kuću? A sumnjam da si dovoljno čovek da nazoveš bilo kog od tih igrača kučkinim sinom u lice", napisao je Pol na Tviteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

149 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: