Sapunica – Melo kod Hardena, Brona ili Vestbruka?

Karmelo Entoni uskoro bi mogao da napusti Njujork, a prema Edrijanu Vojnarovskom sa ESPN, Niksima je dostavio listu timova u koji bi želeo da bude trejdovan

Izvor: PT

Subota, 23.09.2017.

08:43

Sapunica –  Melo kod Hardena, Brona ili Vestbruka?
Getty Images

Jedan od najboljih poentera koje je liga videla u poslednjih deset godina u ugovoro ima "no trade" klauzulu koja mu dozvoljava da odbije trejd koji mu se ne sviđa.

Upravo zbog toga situacija je veoma delikatna, a Melo je Njujorku rekao da će prihvatit trejdove u Hjuston, Oklahomu, Portland ili Klivlend.

Trening kampovi NBA ekipa kreću za nekoliko dana i trebalo bi očekivati da se sve reši do tada. Iako Entoni preferira Hjuston, čini se da je najdalje od njih jer Roketsi nemaju puno šta da daju.

Sa druge strane, velike šanse se daju Klivlendu i Portlandu, jer imaju šta da ponude Niksima, dok Oklahoma vreba iz drugog plana baš kao u slučaju Pola Džordža.

Ukoliko ne saznamo narednih dana gde će otići Karmelo Entoni, moguće je da ćemo videti scenario u kojem će on započeti sezonu sa Njujorkom, a potom u nekom delu sezone biti trejdovan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: