Makabi hoće Lebronovog saigrača i NBA šampiona

Crvena zvezda bi već u četvrtom kolu Evrolige mogla da zaigra protiv Norisa Kola, dvostrukog NBA šampiona i saigrača Lebrona Džejmsa iz perioda u Majami Hitu.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 14.08.2017.

17:40

Makabi hoće Lebronovog saigrača i NBA šampiona
Getty images

Makabi je šampionu vlasniku dva NBA prstena spreman da plati 700.000 dolara da dođe u Tel Aviv i pojača "Ponos Izraela".

Kol je prošle godine za Oklahoma Siti Tander odigrao 13 utakmica i beležio 3.3 poena i 1.1 asistenciju za 10 minuta na parketu.

Makabi je poslednjih sezona u vrlo lošoj seriji rezultata. Prethodnu sezonu u Evroligi su završili na 14. mestu sa 10 pobeda i 20 poraza.

Njih je u decembarskom okršaju prošle godine Crvena zvezda koju je vodio Dejan Radonjić razbila sa 25 poena razlike, ali kasnije ni jedna ni druga ekipa nisu uspele da se domognu osam najboljih ekipa.

Makabi je već poslao ponudu za Džordana Mekrea koji je ponudu odbio i potpisao za Baskoniju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: