Iz drugog plana – Oklahoma Siti želi Entonija

Oklahoma Siti Tander ovog leta je uradila odličan posao trejdovavši Viktora Oladipa i Domantasa Sabonisa za Pola Džordža.

Izvor: PT

Ponedeljak, 24.07.2017.

19:14

Iz drugog plana – Oklahoma Siti želi Entonija
Getty Images

Generalni menadžer Sem Presti još jednom se pokazao kao veliki "mag", a po američkim medijima mogao bi da uradi još jedan veliki obrt.

Sećamo se da su svi selili Džorža u Lejkere, Seltikse i Kavalirse, ali se onda odjednom pojavio Oklahoma Siti sa ponudom, koju je Indijana prihvatila.

Sada, slična situacija bi mogla da se desi, ali u vezi sa prvom zvezdom Njujork Niksa – Karmelom Entonijem. Melo se nalazi na izlaznim vratima Niksa još od februara meseca, međutim nikako da se dve ili ti strane dogovore.

Prema novinaru Bilu Simonsu, Oklahoma Siti bi voleo da vidi Entonija kako igra uz Vestbruka i Džordža, a u prilog im ide dobra veza koju krilni igrač ima sa Trojom Viverom – potpredsednik i prvi čovek do Sema Prestija.

Ipak, postavlja se pitanje kako bi se dogovorile dve strane, pošto Niksi traže pikove, a da bi se izbalansirale plate zbog "seleri kepa" Tanderi bi verovatno morali da se odreknu Enesa Kantera (18m dolara) i još nekog igrača, pošto Entoni ima ugovor od 26 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: