Lejkersi opet sanjaju veliko

Navijači Lejkersa posle nekoliko godina opet imaju velika očekivanja od svog tima.

Izvor: AK

Ponedeljak, 24.07.2017.

17:27

Lejkersi opet sanjaju veliko
Foto: Getty images

Dogovoreni trejd za Krisa Pola im je pre nekoliko godina zabranila liga, potom nije uspeo eksperiment sa dovođenjem Stiva Neša i Dvajta Hauarda uz Kobija Brajanta, koji se u međuvremenu povukao.

Nekoliko visokih pikova iz prethodnih sezona (Džulijus Rendl i Deanđelo Rasel) nisu doneli ono što se očekivalo, amo je pik druge runde Džordan Klarkson nadmašio predviđanja.

Međutim, dolazak Lonza Bola kao prve velike univerzalne zvezde poput Brajanta, probudio je ambicije "jezeraša".

Nadaju se da će Bol, Rendli Klarkson uz sve boljeg Brendoan Ingrama, te još jednog rukija Kajla Kuzmu i jedino pojačanje od slobodnih agenata Kentevijus Koldvel-Poup vratili tim u plej-of posle višegodišnjeg odsustva.

Naravno, ne očekuje se to od predstojeće sezone, već od naredne, jer će Lejkersi imati dovoljno prostora u seleri kepu da biraju na tržištu među najvećim zvezdama lige.

"Navijači Lejkersa bi trebalo da budu uzbuđeni. Vratili smo se", potvrdio je ove ambicije na predstavljanju Bola legenda kluba i predsednik Medžik Džonson.

Lejkersi su već rasprodali sve sezonske karte za Stejpls centar. Pred drafta sredinom juna Lejkersi su obnovili 95 odsto sezonskih karata.Nakon što su kao drugog pika izabrali Bola, a on oduševio tokom Letnje lige, otišlo je i preostalih pet odsto.

Za razliku od prošle sezone kada je prodato samo 175 karata nakon otvorenog razgledanja sedišta u Stejpls centru, ove godine su navijači kupili 600.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: