Vlasnik Klipersa: Prsten, da LA postane i naš grad

Vlasnik LA Klipersa Stiv Balmer kaže da je uprava franšize imala dve opcije kada je odlazio Kris Pol, da za njega trejdom dobije nešto ili da ne dobije ništa.

Izvor: MLJ

Subota, 22.07.2017.

17:37

Vlasnik Klipersa: Prsten, da LA postane i naš grad
Getty images

Franšiza iz "Grada anđela" je po njegovim rečima uradila sve da bi zadržala ol star plejmejkera, ali je Pol hteo da ide bilo kao slobodan agent ili putem trejda.

Za srpske navijače to i nije bila loša vest jer je umesto Pola u Kliperse otišao kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić.

"Uložili smo ogromnu količinu energije po tom pitanju, ali kada neko bira da ide onda morate da se zapitate 'šta smo mogli da uradimo bolje'. Naravno, ima tu i nekih situacionih stvari na primer Kris je sa nama bio dugo vremena, nismo imali rezultate u plejofu kakve smo očekivali, ali je i dalje naš posao da privolimo najbolje igrače na svetu da dođu i igraju za LA Klipers", rekao je Balmer Adrijanu Vojnarovskom.

Uprava Klipersa je mogla da bira da li da pusti Pola na tržište slobodnih agenata ili da nešto za njega dobije zauzvrat.

"Morali smo da prihvatimo da je to situacija u kojoj se nalazimo, da Kris želi da ide i da će se to desiti na jedan ili na drugi način. I ako gledamo šta smo dobili iz tog trejda to je izvanredno. Montrezl Harel, Lu Vilijams je sjajan, Sem Deker u kome leži mnogo potencijala, Patrik Beverli... čoveče taj momak ima neku posebnu energiju koja mi se sviđa. I Danilo Galinari, Galo je došao kao posledica tog trejda. Ako to dobijete za momka koji bi svakako otišao TAČDAUN kako bih rekao", rekao je Balmer.
Getty images
Klipersi su produžili ugovor sa Blejkom Grifinom. Upitan da li je Grifin lice franšize, Balmer kaže da mu se u vezi sa tim svideo Grifinov odgovor.

"Neko je pre neki dan pitao Blejka da li je on franšizni igrač i on je rekao 'Mi ne sedimo u svlačionici i pitamo se ko je lice franšize'. Imamo mnogo sreće što kod nas igraju trojica igrača Ol star kalibra. Sada kada je Kris otišao dalje, nadamo se da ćemo moći da imamo mnogo lica kojima će navijači da se raduju", istakao je Balmer.

On je prokomentarisao i rivalstvo sa Lejkersima i kaže da mu smeta kada mu na ulici prolaznici dobacuju "Napred Lejkersi" i slične opaske. Dodaje da pored Lejkersa ima još 29 timova koje treba pobediti.

"Da li naši navijači budu posebno zadovoljni kada pobedimo Lejkerse? Naravno da da, ali tako se i ja osećam. Ali takođe znam i da postoji samo jedan način da ovo postane jednako grad Klipersa koliko je i grad Lejkersa, a to je da uradimo ono što svakako nameravamo – da osvojimo NBA šampionat", zaključio je Balmer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: