Niksi nude Mela, ne i Porzingisa za Irvinga

Njujork Niksi spremni su na razgovor sa Klivlend Kavalirsima u vezi sa potencijalnim trejdom Kajrija Irvinga.

Izvor: AK

Subota, 22.07.2017.

12:18

Niksi nude Mela, ne i Porzingisa za Irvinga
Foto: Getty images

Irving je zatražio od Kavsa da ga trejduju jer više ne želi da bude u senci Lebrona Džejmsa, a među četiri tima u koja je spreman da pređe, nalaze se i Niksi.

Dva tima su dovođenja u vezu za trejd još u februaru, kada se spekulisalo o krilu Niksa Karmelu Entoniju, a ta opcija je sada opet aktivirana.

Entoni želi da napusti Njujork, prioritet su mu proteklih nedelja bili Hjuston Rokitsi sa Džejmsom Hardenom i Krisom Polom, ali se verovatno ne bi žalio i na prelazak u Klivlend.

Niksi su navodno spremni da Kavsima ponude Entonija i pika prve runde na sledećem draftu, ali ne i Kristapsa Porzingisa o čijem se trejdu takođe spekulisalo tokom juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: