Embid o 2K18: Rejting 86? Teško sr***e

Džoel Embid poznat je po pre svega kao jedan od najboljih mladih igrača u NBA ligi, ali ono što ga izdvaja od drugih jesu društvene mreže.

Izvor: PT

Sreda, 19.07.2017.

10:12

Embid o 2K18: Rejting 86? Teško sr***e
Getty Images

Centar Filadelfije jedan je od najaktivnijih i najzanimljivijih tviteraša na svetu, pošto redovno "kači" zanimljive statuse.

Najpoznatija košarkaška igrica na svetu NBA 2K saopštio je neke od ocena za predstojeću sezonu 2017/2018.

Među prvim imenima nalazi se Džoel Embid, kojem su ljudi iz 2K dali ocenu 86. Igrač Filadelfije nije bio nimalo zadovoljan tim rejtingom.

"Šta? To je teško sr***e. Biću kažnjen tako da neću da psujem, ali 86? Sigurno ću tokom sezonu da povećam rejting do 95", rekao je Embid, a potom i dodao.

"Iskreno, teško je meni dati ocenu. Prošle godine kao ruki sam bio jedan od najboljih defanzivaca i još plus kao centar mogu da radim sve na terenu – šutiram trojke, igram na postu, driblam loptu... ocena je trebala da mi bude makar 95", dodao je Džoel.

Embid se kasnije putem tvitera oglasio, gde je napisao da mu "Durability", odnosno izdržljivost iliti u njegovom slučaju česta sklonost povredama, ne dozvoljava da mu ocena bude 95.

Pored igrača Filadelfije, 2K je objavio ocene za Kajrija Irvinga (90), Ajzeu Tomasa (89) i Pola Džordža (91).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: