Gotovo: Teodosić u Los Anđeles Klipersima!

Miloš Teodosić potpisaće dvogodišnji ugovor vredan 12,3 miliona dolara sa Los Anđeles Klipesima.

Izvor: PT

Četvrtak, 06.07.2017.

20:53

Gotovo: Teodosić u Los Anđeles Klipersima!
Getty Images

Ovu vest preneo je najobavešteniji novinar u NBA Adrian Vojnarovski koji ima stoprocentan učinak kada su u pitanju vesti u najjačoj ligi na svetu.

Prethodnih meseci spekulisalo se gde će završiti srpski košarkaš, a kao najčešće destinacije spominjale su se ekipe poput Čikaga, Minesota i drugih klubova.

Ipak, poslednjih dana najviše se pričalo upravo za Kliperse, koji su odlaskom Krisa Pola ostali bez klasičnog plejmejkera.

Ovim potezom uprava Klipersa napravila je sjajan potez i prosto verujem da svi jedva čekamo da ga vidimo u paru sa Diandre Džordanom i Blejkom Grifinom.

Svakako sjajna stvar za obe stran, Klipersi su dobili pleja sličnih napadačkih karakteristika kao i Pol, dok je Miloš dobio konačnu šansu da zaigra u NBA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

300 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: