Klej, drži se trojki nisi Vins Karter... (VIDEO)

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa i jedan od najboljih šutera NBA lige Klej Tompson doveo je posle neuspešnog zakucavanja publiku u Kini do ivice suza.

Izvor: MLJ

Subota, 24.06.2017.

22:10

Klej, drži se trojki nisi Vins Karter... (VIDEO)
Getty images

Nije neuobičajena pojava da NBA zvezde tokom letnje pauze između sezona idu po stranim zemljama i promovišu brendove koji ih sponzorišu.

Zbog promocije brenda Anta čije patike nosi prethodnih godina, Tompson je otputovao u Kinu.

Mada za NBA zvezde poput Terensa Rosa, Vinsa Kartera, Džeralda Grina i drugih košarkaša nije neobično da skaču visoko i zakucavaju "kao ludi", to baš nije karakteristika beka Voriorsa.

Tomspon je pokušao da uradi nešto što inače ne čini, da zakuca iz okreta od 360 stepeni, odnosno da uradi ono što Amerikanci zovu "tri siksti". Lopta je ostala na obruču, Klej je završio na patosu, a publika na ivici suza od smeha.

Prilikom pada se bek "Ratnika" nije povredio iako pad nije bio bezazlen.

Tomspon je ove sezone pomalo pao u drugi plan dolaskom Kevina Durenta u tim iz Ouklenda. Njegove brojke su opale, ali je tim Golden Stejta vratio prsten, a Klej Tompson po drugi put postao šampion NBA.

Učesnik je Ol star vikenda, jednom je pobedio u šutiranju trojki, ali je izvesno da u zakucavanjima ne bi imao nikakve šanse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: