Bolden: Iskoristiću klauzulu, idem u NBA

Košarkaš Crvene zvezde, Australijanac Džona Bolden će ovog leta otići u Filadelfija Seventisikserse koji su ga izabrali sa 36. pozicije na draftu.

Izvor: MLJ

Petak, 23.06.2017.

09:24

Bolden: Iskoristiću klauzulu, idem u NBA
Foto: StarSport

On ima klauzulu u ugovoru koja mu omogućava da napusti crveno-bele u slučaju da dobije priliku da zaigra u NBA, mada je sa Zvezdom potpisao pre samo dve nedelje.

Bolden je na Tviteru objavio "Trust The Process" (Veruj u proces) što je moto reizgradnje tima Siksersa prethodnih godina.

"U ugovoru imam klauzulu izlaska iz istog u slučaju odlaska u NBA. Planiram da igram za Filaldelfiju Seventisikserse naredne sezone", izjavio je Bolden.

Filadelfija je godinama gubila veliki broj utakmica u regularnoj sezoni da bi kroz draft mogla da gradi ekipu. Sada su trejdom sa Bostonom dobili pravo na prvog pika, izabrali su Markela Fulca i pridodali ga Džoelu Embidu i Dariju Šariću.

Bolden je u prošloj sezoni imao 12,9 poena, 7,2 skoka i 1,8 asistencija za FMP, visok je 208cm i igra na poziciji krila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: