Vulvsi nude 7. pik za Džimija Batlera?

Minesota Timbervulvsi pokušavaju da naprave trejd sa Čikago Bulsima za Džimija Batlera, a navodno su spremni da za njega daju i pravo na 7. pik na draftu.

Izvor: AK

Četvrtak, 22.06.2017.

20:05

Vulvsi nude 7. pik za Džimija Batlera?
Foto: Getty images

Predstavnici Vulvsa su pregovarali sa ljudima iz Bulsa tokom nedelje u vezi sa trejdom Batlera, koji je navodno izrazio želju da ostane u Čikagu.

On je protekle sezone prosečno beležio 23,9 poena uz 6,2 skokova i 5,5 asistencija po utakmici, Bulsi su bili osmi na Istoku, a na startu plej-ofa poraženi su od Boston Seltiksa sa 4-2 u seriji.

Već mesecima se spekuliše da su Bulsi spremni da trejduju Batlera i krenu da stvaraju novi tim, imali su ponudu i od Klivlend Kavalirsa, ali pregovori nisu bili uspešni.

NBA draft je u noći između četvrtka i petka u 01:30 ujutru, a prvi će birati Filadelfija 76ersi. Očekuje se da prvi pik bude plejmejker sa Vašingtona Markel Fulc.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: