Dvajt Hauard trejdovan u Šarlot Hornetse!

Atlanta i Šarlot u noći između utorka i srede dogovorili su zanimljiv trejd, u kojem će između ostalog, Dvajt Hauard postati novi igrač Hornetsa.

Izvor: PT

Sreda, 21.06.2017.

08:12

Dvajt Hauard trejdovan u Šarlot Hornetse!
Getty Images

U suprotnom smeru otićeće Majl Plamli, Marko Belineli i 41. pik sa ovogodišnjeg drafta, dok će Šarlot pored Dvajta dobiti i 31. pika na draftu.

Vlasnik Hornetsa Majkl Džordan i ljudi ispod njega odradili su sjajan posao, s obzirom Stiv Kliford zna kako da iskoristi najbolje iz Hauarda.

Njih dvojica sarađivali su više puta, a sigurno je najupečatljivija ona iz Orlanda, kada je Dvajt bio u punoj formi i kada je predvodio ekipu sa Floride do finala 2009. godine. Kliford je tada bio pomoćni trener Stenu Van Gandiju.

Sa druge strane Atlanta se rešila velikog ugovora pomenutog centra, što im je svakako bio primarni cilj prilikom ovog dogovora.

U istoj noći desio se trejd između Los Anađeles Lejkersa i Bruklin Netsa. Dianđelo Rasel i Timofej Mozgov su poslati u Bruklin, dok je "Jezeraši" dobili Bruka Lopesa i 27. pika sa ovogodišnjeg drafta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: