Lebron: Nisam igrao za supertimove

Lebron Džejms dao je zanimljivu izjavu posle finala NBA lige o "supertimovima".

Izvor: AK

Utorak, 13.06.2017.

14:36

Lebron: Nisam igrao za supertimove
Foto: Getty images

Klivlend Kavalirsi su poraženi od Golden Stejt Voriorsa 4-1 u njihovoj trećoj uzastopnoj seriji za titulu NBA šampiona.

Džejms je tri puta bio šampion NBA, ali će ostati upamćen po tome što je igrao u dva tima sa nekoliko spektakularnih igrača.

Pre sedam godina je sa Dvejnom Vejdom i Krisom Bošom napravio "veliku trojku" u Majami Hitu, a trenutno u Kavsima mu društvo prave Kajrim Irving i Kevin Lav uz još nekoliko vrlo zvučnih imena – Džej Ar Smit, Tristan Tompson, Kajl Korver, Iman Šampert, Deron Vilijams, Ričard Džeferson...

"Ne verujem da sam igrao za supertimove. Ne verujem u to. Ne verujem ni da smo mi (Klivlend) supertim", rekao je Džejms.

Kavsi su prošle sezone dobili finale protiv Voriorsa preokrenuvši 1-3, ali ove nisu imali šanse protiv "ratnika" čiji je sjajni tim sa Stefanom Karijem, Klejom Tompsonom i Drejmondom Grinom pojačao MVP lige iz 2014. Kevin Durent.

"Oni će dugo vladati, većina igrača im je u 20-im, skoro sve zvezde su u dvadesetim, a ne pokazuju znake usporavanja. Mnogo timova će tražiti način da sklope sličan tim, i na Istoku i na Zapadu. Mislim da su oni građeni da traju godinama. Videćemo", istakao je Džejms.

Džejms je inače u finalnoj seriji beležio u proseku tripl-dabl – 33,6 poena uz 12 skokova i deset asistencija..

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: