Džejms: Nisam srećan zbog KD, uopšte

Lebron Džejms je dominirao u ovogodišnjem NBA finalu, ali to nije bilo dovoljno da "kralj" zadrži "krunu".

Izvor: AK

Utorak, 13.06.2017.

08:27

Džejms: Nisam srećan zbog KD, uopšte
Foto: Getty images

Krilo Klivlend Kavalirsa je prosečno beležio tripl-dabl u finalu sa Golden Stejt Voriorsima sa 33,6 poena uz 12 skokova i deset asistencija.

"Davao sam sve od sebe na svakoj utakmici. Lično, nemam razlog da budem razočaran. Nema razloga da pognem glavu. Nema razloga da razmišljam o tome šta sam mogao da radim ili nisam bolje da više pomognem timu. Ostavio sam sve na terenu u svakoj od pet utakmica i nije bilo dovoljno", rekao je Džejms.

Posle petog meča bio je jedan od prvih koji je čestitao titulu Kevinu Durentu, njegovu prvu u karijeri.

"Nisam srećan što je osvojio prvu titulu, nisam srećan uopšte. Ja kad sam osvojio prvu titulu je kao kad mi se rodio prvi sin", našalio se Džejms, a Durentu je navodno posle meča lično rekao, "Šta god pričali o tvojoj karijeri, uvek će morati da kažu da si šampion. To niko ne može da ti oduzme".

Voriorsi su pre tri godine osvojili prvu titulu posle 40 godina, a sada imaju dve u tri sezone.

"Prošle godine smo uspeli da ih stignemo, ali su oni dobili jednog od najboljih igrača koje sam ikada video u ovoj ligi. Uradili su odličan posao time što su ga doveli. Stvari koje su radili prošlog leta su im se očigledno isplatile. Timovi i franšize će pokušati da shvate način našeg uspeha, kako napraviti pravu grupu momaka da bi mogli da nam pariraju. Golden Stejt je baš takav tim, savršeno uklopljen", zaključio je LBJ.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: