Džejms: Kao protiv Seltiksa sa Alenom, Pirsom i KG

Lebron Džejms uporedio je Golden Stejt Voriorse sa generacijom Boston Seltiksa od pre desetak godina.

Izvor: AK

Ponedeljak, 29.05.2017.

12:00

Džejms: Kao protiv Seltiksa sa Alenom, Pirsom i KG

Tada je klub iz Masačusetsa imao "supertim" sa Polom Pirsom, Kevinom Garnetom i Rejom Alenom, a sa klupe ih je predvodio Dok Rivers.

LBJ je ovo poređenje napravio uči trećeg uzastopnog finala NBA lige između njegovih Klivlend Kavalirsa i Voriorsa, koji za razliku od prethodna dva u kojima su oba tima slavila po jednom, sada su jači za jednog od najboljih igrača lige Kevina Durenta.

"Biće ovo veliki izazov. Ovi momci će opasno izazvati mene i moj klub. Oni su izuzetno jak tim, igrao sam protiv sličnih, protiv Reja Alena, Kevina Garneta, Pola Pirsa Ražona Ronda i Doka Riversa u Boston Seltiksima. Biće ovo veliki izazov i mentalno. Ali, osećam se dobro u vezi sa našim šansama. Veoma dobro. Ne zna se kakav može da bude ishod, ali će se o nama pisati i pričati tokom serije. Meni je svakako čas i vrlo sam uzbuđen što ću biti deo ove finalne serije", rekao je Džejms.

Finalna serija NBA lige između Golden Stejt Voriorsa i Klivlend Kavalirsa počinje u noći između četvrtka i petka, u 3 časa ujutru po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: