Lebronova deseta "metla"

Krilo Klivlend Kavalirsa Lebron Džejms je pobedom nad Indijana Pejsersima uspeo da stigne do desetog prolaska u narednu rundu plejofa bez izgubljenog meča.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 24.04.2017.

11:05

Lebronova deseta
Getty Images

On je prestigao Tima Dankana po broju pobeda bez poraza u plejof seriji.

Džejms je sa Klivlend Kavalirsima uspeo da prođe u polufinale konferencije pobedviši Indijana Pejserse u četiri vezana meča.

Mada je plej Pejsersa Džef Tig najavio pred četvrtu utakmicu da njegova ekipa neće biti "počišćena", to se ipak desilo, a Džejms je sada ispred Dankana sa 9 i Dankanovih saigrača Đinobilija i Parkera sa po 7 "metli" u plejofu.

Dankan, Đinobili i Parker su to uspeli da urade sa jednom ekipom, Lebron sa dve.

Osim toga, Džejms ima najviše uzastopnih pobeda u prvim rundama plejofa u poslednje 33 godine. On je pobeđivao 21 put i sada se nalazi ispred Medžika Džonsona, Džejmsa Vortija i Majkla Kupera koji imaju 20 pobeda.

Četvrti okršaj protiv Pejsersa Kavalirsi su dobili sa 106:102, u utakmici u kojoj je krilni igrač Kavsa imao 33 poena uključujući i bitnu trojku pri rezultatu 102:100 za Pejserse. Kajri Irving je dodao 28 poena, a na drugoj strani je najbolji bio Majls Tarner sa 20 poena, a Pol Džordž je imao 15.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: