Derozan posle 0/8: Iskoristiću kao motivaciju

Toronto Reptorsi pregaženi su u prvom meču u Milvokiju (104:77), a posebno je podbacio Demar Derozan.

Izvor: AK

Petak, 21.04.2017.

11:48

Derozan posle 0/8: Iskoristiću kao motivaciju
Foto: Getty images

Ključni igrač kanadskog tima promašio je svih osam šuteva iz igre u Viskonsinu, u drugom porazu u tri meča serije prve runde plej-ofa NBA lige.

"Sve što se dogodilo i sve što će se događati u naredna 24 sata, iskoristiću kao motivaciju", rekao je kratko Derozan posle utakmice.

Nije se proslavio ni drugi ključni igrač gostioju Kajl Lauri, koji je postigao tek 13 poena (4/10).

"I dalje verujem da možemo dobiti seriju. Nije kraj. Samo je trenutno sra*e, očajno je, užasno se osećamo jer su nas isprašili. Ali naše samopouzdanje se nije promenilo. Bićemo u redu", optimista je Lauri.

Reptorsi su zaostajali 20 razlike već posle prvih 12 minuta, a bili su i na -37 u Milvokiju.

"Uhvatili su nas u zasedi. Nismo uspeli da sprovedemi nijedan deo naše igre. Napravićemo promene. Kao tim moramo udariti bolji posao i pronaći način da lakše poentiramo", očajan je trener Toronta Dvejn Kejsi.

Četvrti meč na programu je u subotu uveče od 21 čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: