NBA kaznila trenera, ali igrači plaćaju kaznu

Igrači Memfis Grizlisa odlučili su da plate kaznu od 30.000 dolara, koju je NBA izdao njihovom treneru Dejvidu Fizdejlu.

Izvor: PT

Četvrtak, 20.04.2017.

11:23

NBA kaznila trenera, ali igrači plaćaju kaznu
Getty Images

Fizdejl je posle poraza od San Antonija (96:82), u drugoj utakmici prve runde plej-ofa, bio izrazito ljut na sudije koje nisu imale isti kriterijum suđenja.

Liga ga je kaznila sa 30.000 dolara, ali su igrači stali u zaštitu trenera, kao što je on stao u njihovu na konferenciji za medije.

Odmah smo mu rekli – 'Nećes morati da platiš to'", rekao je plejmejker Majk Konli.

Podsećamo vas na to šta je trener Memfisa rekao na konferenciji posle utakmice sa San Antonijom.

"Kavaj je imao više slobodnih bacanja nego naša ekipa, objasnite mi to. Naši igrači ne uživaju poštovanje koje zaslužuju, pošto Majk Konli 'ne poludi', on ima stila i samo igra utakmice. Ali neću ih pustiti da nas tretiraju na ovaj način. Znam da (trener San Atonija Greg Popović) ima pedigre, a da sam ja mladi početnik, ali neću ovo dozvoliti. Ovo je neprihvatljivo, ovo je bilo neprofesionalo. Moji igrači su se borili u utakmici i zaslužili pravo da ostanu u igri, a oni nam čak nisu ni dali šansu za to", rekao je Fizdejl, pre nego što je lupio šakom od sto i demonstrativno izašao iz pres sale.

Sparsi vode 2:0, a naredna dva susreta igraju se u Memfisu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: