Iz Denvera stigao odgovor na "Nikola, četniče"

Nikola Jokić se tokom utakmice Pelikansa i Denver Nagetsa (134:131) u Nju Orleansu našao na meti nekolicine Hrvata koji su ga provocirali.

Izvor: S.R.

Sreda, 05.04.2017.

13:34

Iz Denvera stigao odgovor na
Voditelj sa srpskom vojnièkom kapom (Foto: printscreen)

Kada je reporterka televizije “Alltitude” prišla čoveku po imenu Mark, koji je u rukama držao zastavu Hrvatske, upitavši ga da li je navijač iz Srbije i da li je to srpska zastava – ovaj je odgovorio “da je naručio preko interneta, da je srpska zastava” – nazvavši Nikolu četnikom, što je okrakterisao kao pozitivnu osobinu za jednog Srbina.

Ljudi koji su bili prisutni na meču istakli su da je ista grupica srpskog reprezentativca vređala i nekoliko puta tokom susreta uzvikivajući “četnik, četnik”. Nikola Jokić, međutim, ima odličnu sezonu u dresu Nagetsa i u Denveru imaju veoma zaštitnički odnos prema srpskom košarkašu.

Na istoj televiziji “Alltitude”, koja je i emitovala sporni “intervju”, voditelj je sumirajući emisiju izvadio ispod stola kapu i stavio je na glavu.

“Želim da se zahvalim jednoj prijateljskoj srpskoj porodici, koja mi je dala ovu predivnu srpsku vojničku kapu. Koji ćeš mi čin dati?”, pitao je kolegu koji je sedeo s njim u studiju.

“Ti si general!”, momentalno je stigao odgovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

155 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: