Jokić: Radim šta je potrebno, ako nema poena, nema

Nikola Jokić ne beleži partije na nivou od pre Ol-star vikenda, što njemu ne smeta ako Denver pobeđuje, međutim, ni Nagetsima ne ide krajem februara.

Izvor: AK

Ponedeljak, 27.02.2017.

11:14

Jokić: Radim šta je potrebno, ako nema poena, nema
Foto: Tanjug/AP

Tim iz Kolorada je poražen tri puta u poslednje četiri utakmice, protekle noći od Memfisa, ali je i dalje na plej-of poziciji.

"Nismo igrali u našem stilu, naterali su nas da igramo njihov. Ako nastavimo da igramo ovako nećemo dobiti mnogo utakmica, moramo biti bolji. Mnogo bolji", rekao je Jokić.

Jokić je dominirao u protekla dva meseca i nametnuo se kao lider tima, i protiv Grizlisa je ostvario dabl-dabl, ali sa deset poena (11 skokova, 6 asistencija), je bio daleko od svog uobičajenog nivoa.

"Igram na isti način. Radim sve što je potrebno da radim. Ako je to da ne postižem poene, onda neću postizati poene. Želim samo da pobeđujemo", dodao je Jokić.

Nagetsi imaju skor 26-33 na osmoj poziciji, pobedu više od Sakramenta, dve od Portlanda, a tri od Dalasa, Minesote i Nju Orleansa, konkurenata u borbi za doigravanje na Zapadu.

"Mislim da nije dobro, mi moramo da pobeđujemo. Ne smemo da čekamo da Sakramento ili Portland ili Nju Orleans izgube. Moramo da dobijamo svoje mečeve", zaključio je Jokić.

Pad forme zbog Ol-star vikenda pogađa većinu ekipa, a toga je svestan trener Denvera Majkl Meloun.

"Mislim da smo u celini odigrali dobru odbranu. Ali treba čestitati Majku Konliju, Zeku Rendolfu i Marku Gasolu, oni su sjajni igrači. Mi nismo dobro skakali i to je glavni razlog poraza. Veliki igrači i veliki timovai pronađu način da se bore i pronađu rezervnu snagu pa budu spremni za plej-of. Nadam se ta to mogu i moji momci", rekao je Meloun.

Denver u sledećem meču gostuje Čikago Bulsima, u noći između 1. i 2. marta.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: