Siksersi opet bez prvog pika do kraja sezone

Krilo Filadelfija 76ersa Ben Simons, prvi pik sa prošlogodišnjeg drafta, zvanično je završio sezonu zbog povrede stopala.

Izvor: AK

Petak, 24.02.2017.

17:51

Siksersi opet bez prvog pika do kraja sezone
Foto: Getty images

Simons je u oktobru operisao slomljenu kost u desnom stopalu, a poslednji testovi su pokazali da nije potpuno zarasla.

Nakon operacije se najavljivalo da će se Simons vratiti na parket najkasnije u januaru, ali oporavak ipak nije tekao prema planu.

Tako su Siksersi nastavili sa se muče sa povredama svojih visokih pikova, prethodnihgodina su kompletne sezone propuštali Nerlens Noel i Džoel Embid, on dve.

Simons je u poslednjoj koledž sezoni prosečno beležio 19,2 poena uz 11,8 skokova, 4,8 asistencija i dve ukradene lopte po utakmici za LSU univerzitet.

Filadelfija je trenutno na skoru 21-35, što je 11 pobeda više nego tokom kompletne prethodne sezone.

Siksersi se nadaju da će sledeće sezone jezgro tima sa Darijom Šarićem, Džalilom Okaforom, Džoelom Embidom i Simonsom biti konkurentno za plej-of.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: