Grin: Umislio si da si Kobi? E, pa nisi; Pirs: 3-1

Drejmond Grin, krilni centar Golden Stejt Voriorsa, poznat je kao jedan on najprgavijih i 'najprljavijih' igrača u NBA ligi.

Izvor:

Petak, 24.02.2017.

15:55

Grin: Umislio si da si Kobi? E, pa nisi; Pirs: 3-1
Getty Images

Često koristi 'trash talk' u razgovoru sa protivnicima, a u prethodne dve sezone mogli smo da se uverimo i da ne preza od toga da i fizički nasrne na rivala.

Naravno, svaki put govoreći da nije imao nameru i da se sve dogodilo slučajno, ali je malo nemoguće da svaki put njegova noga završi udarcem u 'nezgodno mesto'.

Prethodne noći ponovo je bio u centru pažnje iz oba navedena razloga, ali su navijači širom sveta daleko više besniji zbog nepoštovanja koje je iskazao prema legendarnom Polu Pirsu, koji igra svoju poslednju sezonu u najjačoj ligi sveta, u dresu Los Anđeles Klipersa.

"Juriš tu oproštajnu turneju. Oni te ne vole na taj način... Ne možeš da dobiješ oproštajnu turneju. Umislio si da si Kobi? E, pa nisi", rekao je Grin Pirsu dok je Blejk Grifin bio na liniji za slobodna bacanja, a Pol na klupi. Nešto ranije, krajem prve četvrtine u borbi za loptu ponovo je podigrao nogu, neoprezno i neobjašnjivo, i umalo šutnuo Grifina u glavu.

Naravno, nije se dugo čekalo da 'The Truth' odgovori u svom stilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: