Divac: Imao sam bolju ponudu za Kazinsa

Vlade Divac, generalni menadžer Sakramento Kingsa, kaže da je pre dva dana imao bolju ponudu za Demarkusa Kazinsa,

Izvor:

Utorak, 21.02.2017.

08:27

Divac: Imao sam bolju ponudu za Kazinsa
Getty Images

"Gledano iz ove perspektive, verovatno ćemo dobiti 'manje'. Imali smo bolju ponudu pre dva dana, tako kažu agenti. Ne želim da otkrivam detalje, pošto ne mogu da govorim o procesu jer je on bio veoma dug za nas.

'Bugi' je napustio Sakramento proteklog vikenda i postao saigrač Entonija Dejvisa u Nju Orleans Pelikansima. Iako je čuveni srpski centar često isticao da Kazins sigurno ostaje, dok je Demarkus pričao da želi da završi karijeru u Kingsima , to ipak neće biti slučaj.

Sakramento će trejdom dobili Badija Hilda, Tajrika Evansa i Lengstona Galoveja, ali i dva pika na narednim draftovima, dok će Omri Kaspi zajedno s Kazinsom u Luizijanu.

"U svakom slučaju, moram da radim svoj posao, bilo je vreme za promenu u organizaciji i smatram da je ovo najbolji način za tako nešto. Bilo je teško, ali pobede počinju tamo gde su kultura i karakter važni. Predstoji nam jedan od najjačih draftova u poslednjoj deceniji, a ovaj trejd će nam omogućiti da tim dobije na 'dubini', ujedno i da se naš talentovani roster razvija i kreće napred. Zahvalni smo Demarkusu na svemu i želimo mu sve najbolje i puno uspeha u Nju Orleansu. Verujem u svoju odluku, verujem da moramo da promenimo 'kulturu' tima, a sve to radimo zbog navijača. Verujem i da će oni to uvideti jer su oni najbolji navijači u ligi, a mi želimo da stvorimo tim koji će ih činiti ponosnima", zaključio je Divac.

Demarkus Kazins je u proseku beležio 27.8 poena (četvrti najbolji učinak u ligi), 10.7 skokova i 4.9 asistencija.

Četiri puta Demarkus Kazins je bio deo NBA Ol-stara, a sa reprezentacijom SAD osvojio je Mundobasket u Španiji i Olimpijske igre u Rio de Žaneiru

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: