Voriorsi slomili Medžik, Kari prestigao Peđu

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa savladali su Orlando Medžik 118:98, a meč na Floridi prelomili su sa 42 poena u trećem periodu.

Izvor: AK

Nedelja, 22.01.2017.

20:38

Voriorsi slomili Medžik, Kari prestigao Peđu
Foto: Getty images

U devetoj pobedi "ratnika" u poslednjih deset mečeva posebno se istakal Stef Kari sa 27 poena pogodivši sedam trojki iz 13 pokušaja, a imao je i šest asistencija.

Kari je petom trojkom prestigao Predraga Stojakopvića na 13. mestu najboljih trojkaša NBA lige svih vremena sa 1.763 pogotka, tri više od Srbina. Sledeći je Rašard Luis sa 1.787, a rekorder Rej Alen ima 2.973.

Najbolje ga je pratio Klej Tompson sa 21 poena uz takođe sedam trojki, ali iz devet šuteva, dok je Kevin Durent zabeležio dabl-dabl sa 15 poena i deset skokova, uz šest proigravanja.

Dvocifren učinak imali su još Zaza Pačulija sa 14, Džavejl Mekgi sa 13 i Patrik Mekov sa deset poena, dok je Drejmond Grin uhvatio deset lopti.

U domaćem timu istakao se Elfrid Pejton sa 23 poena i deset asistencija, dok su po 12 dodali Nikola Vučević, Si Džej Votson, Džef Grin i Bizmark Bijombo koji je imao i 14 skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: