Ol-star: Vestrbuk ne počinje, Jokić na 16. mestu

Glasovima navijača, medija i košarkaša izabrane su petorke za Ol-star meč, a Rasela Vestbruka nema u timu Zapada, iako ove sezone prosečno beleži tripl-dabl.

Izvor:

Petak, 20.01.2017.

09:40

Ol-star: Vestrbuk ne počinje, Jokić na 16. mestu
Getty Images

Prema glasovima 50 odsto od navijača, odnosno po 25 odsto medija i igrača, prednost ispred Vestbruka dobili su Stefen Kari (Golden Stejt Voriors) i Džejms Harden (Hjuston Rokets).

Pored spomenutog tandema, ekipu sa Zapada kompletiraju i Kevin Durent (Golden Stejt Voriors), Kavaji Lenard (San Antonio Spars) i Entoni Dejvis (Nju Orleans pelikans), dok su prvoj petorci Istoka Kajri Irving (Klivlend Kavalirs), Demar Derozan (Toronto Reptors), Džimi Batler (Čikago Buls), Lebron Džejms (Klivlend Kavalirs) i Janis Adetokumbo (Milvoki Baks). Od srpskih košarkaša, Nikola Jokić je zauzeo 16. mesto na Zapadu sa 173.327, Boban Marjanović dobio je 11.551, a Nemanja Bjelica 10.077 glasova.

NBA Ol-star vikend održava se od 17. do 19. februara u Nju Orleansu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: