Nikola 'Teo' Jokić – Denverov dragulj

Nikola Jokić nastavlja da oduševljava iz dana u dan partijama u NBA ligi.

Izvor:

Petak, 13.01.2017.

10:55

Nikola 'Teo' Jokić – Denverov dragulj
Getty Images

Dvadesetjednogodišnji Somborac u potpunosti je preuzeo komandu u igri Denver Nagetsa, a to se još jednom moglo videti u pobedi nad Indijana Pejsersima u Londonu (140:112).

Joka je još jednom bio veoma blizu tripl-dabl učinka, pošto je susret završio sa 22 poena, deset uhvaćenih lopti i sedam asistencija.

Osim sjajnim šutem i neverovatno inteligentnim snalaženjem ispod obruča, Nikola košarkaške fanatike ostavlja bez daha načinom na koji asistira i pronalazi saigrače – u stilu saigrača iz reprezentacije Miloša Teodosića. Prethodne noći, u glavnom gradu Engleske, Jokić je ponovo imao nekoliko spektakularnih dodavanja, a posebno se ističu ona za alej-ap zakucavanja Keneta Farida.

Iako je, naravno, u pitanju bio Nikola, komentator NBA kanala izgovorio je ime Jusufa Nurkića.

Istog dana, najjača liga sveta posvetila je našem momku klip koji sadrži samo njegova fascinantna dodavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: