Opklada je opklada – Džejms u dresu Čikago Kabsa

Lebron Džejms izgubio i Dvejn Vejd odavno nisu saigrači, ali su i dalje veliki prijatelji.

Izvor: AK

Subota, 03.12.2016.

09:38

Opklada je opklada – Džejms u dresu Čikago Kabsa
Foto: Getty images

Sada su rivali kao uzdanice Klivlend Kavalirsa i Čikago Bulsa, timova iz svojih rodnih gradova, pa je rivalstvo tim i posebnije.

Šansu da ga podignu na viši nivo dobili su zahvaljujući Svetskoj seriji, finalu bejzbol MLB lige između Klivlend Indijansa i Čikago Kabsa.

Iako je tim iz Klivlenda vodio 3-1 u seriji, rival iz Čikaga je preokrenuo i osvojio titulu posle čak 108 godina. Dok je trajala borba Džejms i Vejd su se kladili u pobednika.

Poraženi je morao da obuče dres rivala kada se sretnu sledeći put u NBA ligi, što je bio slučaj protekle noći u Čikagu. Vejd je priredio paradu Džejmsu koji je morao da se prošeta u opremi Kabsa.

Osim toga, doživeo je poraz i na parketu, treći uzastopni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: