WNBA: Dabović bez poena, ali korak od titule

Srpska košarkašica Ana Dabović nije uspela da se upiše u strelce ni na drugom nastupu u WNBA ligi.

Izvor: AK

Subota, 15.10.2016.

10:10

WNBA: Dabović bez poena, ali korak od titule
Foto: Getty images

Dabovićeva je u pobedi svog Los Anđeles Sparksa nad Minesota Linksom 92:75 provela četiri minuta na parketu i za to vreme zabeležila samo jedan faul.

Sparks je drugom pobedom stigao do 2-1 u finalnoj seriji koja se igra na tri pobede, a prvu "meč loptu" imaće u nedelju uveče na svom parketu.

Sparks je do nove pobede protiv aktuelnog šampiona predvodila Kandejs Parker sa 24 poena i 9 skokova, koliko je imala i Neka Ogvumike uz 21 poen.

Esens Karson je dodala 16, a dvocifren učinak imala je i Alana Berd sa 15, uz 7 asistencija i 4 uhvaćene lopte. Nije nastupila Crnogorka Jelena Dubljević.

Najbolje u timu Linksa, koji je osvojio tri titule u poslednjih pet godina, bile su Rebeka Branson i Silvio Fouls sa po 14 poena i 4 skoka, dok je 11 dodala Lindzi Vilen.

Četvrti meč serije na programu je u noći između nedelje i ponedeljka, takođe u Los Anđelesu.

Sparksi imaju dve WNBA titule, ali iz 2001. i 2002. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: