Batumu od Džordana 120 miliona dolara

Krilo Šarlota Nikolas Batum pristao je da ostane u Hornetsima i potpisaće petogodišnji ugovor vredan 120 miliona dolara.

Izvor:

Petak, 01.07.2016.

12:30

Batumu od Džordana 120 miliona dolara
Getty Images

Tu informaciju prenela je danas agenciji Asošiejted pres osoba upoznata sa situacijom, ali je tražila da ostane anonimna pošto ugovor neće biti potpisan pre 7. jula.

Francuski košarkaš igrao je u NBA ligi za Portland od 2008. do 2015. godine, kada je trajdovan u Šarlot pre početka prošle sezone u zamenu za dvojicu igrača.

On je dobro igrao za Šarlot, postizao je u proseku 14,9 poena, imao 5,8 asistencija i 6,1 skok po utakmici. Hornetsi su prošle sezone ostvarili 48 pobeda, a u prvom kolu plej-ofa Istočne konferencije izgubili su od Majami Hita posle sedam utakmica.

Batum je na kraju sezone rekao da želi da ostane u Šarlotu, a istu želju imala je i uprava kluba.

Suvlasnik Šarlota legendarni Majkl Džordan rekao je da će potrošiti onoliko novca koliko je potrebno da bi ekipa nastavila sa rezultatima i igrom iz prošle sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: