Kari: Progoniće me; Tompson: Muka mi je

Stef Kari, MVP NBA lige, kaže da će ga progoniti poraz od Klivlenda sa 4-3 u finalnoj seriji NBA lige.

Izvor: SO

Ponedeljak, 20.06.2016.

09:59

Kari: Progoniće me; Tompson: Muka mi je
Getty Images

Karijevi Voriorsi vodili su sa 3-1 u pobedama, ali su izgubili tri meča u nizu, poslednji u Orakl Areni sa 93:89.

“Nisam bio efikasan – imao sam dobrih trenutaka, ali nisam dovoljno pomogao svom timu. Jesam bio agresivan, ali na pogrešan način. Ovo će me progoniti neko vreme jer mi mnogo znači da pokušam da vodim svoj tim i da budem pravi na najvećoj pozornici. Radio sam to pre, sada nisam“, rekao je Kari.

On je meč završio sa 17 poena (6-19 iz igre), 5 skokova, 2 asistencije i 4 izgubljene lopte, a tokom plej-ofa mučio se sa povredama.

“Neću ići na operaciju ili bilo šta slično, istina je da moram da se oporavim, ali to nije izgovor za ono što se desilo na terenu. Bio sam tu, spreman da igram, imao sam i dobre i loše utakmice, to je to. Vratiću se još jači sledeće sezone“.

Razočaran je bio i Klej Tompson, koji je meč završio sa 14 poena (6-17 iz igre).

“Ovaj poraz nešto je najteže što sam proživeo u karijeri. Ovo nas razdire sada, muka mi je, loše se osećamo. Ovo jeste neuspeh, ali mislim da će ostati upisano ono što smo uradili“, kazao je Tompson i dodao je:

“Pobeda je bila tu, trebalo je da je uzmemo, ali nismo. Oni su pogađali, a mi smo promašivali šuteve koje uvek dajemo. Ali vratićemo se još jači, to vam obećavam, ne gledate nas poslednji put u finalu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: