Milsap: Sve je moguće, a dogodilo se nemoguće

Krilni centar Atlante Pol Milsap šokiran je šuterskom večeri Klivlenda u drugom meču polufinala Istoka NBA plej-ofa.

Izvor: AK

Četvrtak, 05.05.2016.

11:43

Milsap: Sve je moguće, a dogodilo se nemoguće
Foto: Getty images

Kavalirsi su pogodili 25 trojki iz 45 šuteva i ubedljivo savladali Hokse 123:98 za 2-0 u seriji.

"Šta se dogodilo? Nemam pojma. Mnogo trojki, ne znam šta da kažem. Bez reči sam. Ja sam čovek koji veruje da je sve moguće. A sada se dogodilo nemoguće", rekao je šokirani Milsap.

Dok su Kavalirsi na putu do NBA rekorda postigli čak 18 trojki u prvom poluvremenu, Hoksi su u tom periodu imali ukupno 11 pogodaka iz igre.

Posebno je raspoložen bio Džej Ar Smit koji je postigao sedam trojki (7/13, nije igrao u poslednjoj četvrtini), a ukupno desetorica igrača Klivlenda su pogodila bar po jednu.

"Mislim da mu je u jednom trenutku peta bila tik iznad aut linije, a onda je pogodio trojku. Konačno pomisliš: "Ovo mora prestati", a oni "vežu" dve, tri, četiri trojke. Pogađali su oniliko trojki koliko smo mi šutirali. Bilo je neverovatno", rekao je Kent Bejzmor odmahujući glavom.

Serija se sada seli u Atlantu, Hoksi će biti domaćini trećeg meča 7. maja, kada će pokušati da okončaju niz od deset uzastopnih poraza od Klivlenda u plej-ofu.

"Život ili smrt, nemamo drugog izbora sada", zaključio je Milsap.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: