Lejkersi žele Pola Džordža

Otišao je Kobi Brajant, Los Anđeles Lejkersi moraju brzo da pronađu novu zvezdu koja će vratiti legendarni tim u borbu za plej-of.

Izvor: AK

Četvrtak, 05.05.2016.

08:59

Lejkersi žele Pola Džordža
Foto: Getty images

Deanđelo Rasel i Džulijus Rendl su budućnost "jezeraša", ali daleko od toga da tim iz Stejpls centra trenutno može da se osloni na njih.

Zbog toga će Lejkersi tokom leta pokušati da dovedu nekog superstara, navijači se nadaju Kevinu Durentu, ali bi to ipak mogao da bude Pol Džordž.

Kako prenosi Bil Simons, Lejkersi će pokušati da dovedu fantastično krilo Indijana Pejsersa, a spremni su da im ponude pika prve runde i nekoliko igrača.

Naravno, sve zavisi od draft lutije, jer ukoliko Lejkersi ne dobiju jednog od prva tri pika, on ide Filadelfiji.

Džordž je jedan od najboljih NBA igrača poslednjih nekoliko sezona, nakon problema sa povredom u prošloj, ove je zablistao sa rekordom karijere od 23,1 poena po meču, uz 7 skokova, 4,1 asistencija i 1,9 ukradenih lopti.

Još bolji je bio u plej-ofu sa 27,3 poena, 7,6 skokova, 4,3 asistencije i 2 ukradene lopte po utakmici, ali su Pejsersi eliminisani od Toronto Reptorsa u sedam mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: