Dru Gordon: Šek je opljačkao mog brata!

Nekadašnji košarkaš Partizana Dru Gordon oštro je reagovao na “suđenje“ Šakila O’Nila na Ol-star takmičenju u zakucavanjima.

Izvor: SV

Nedelja, 14.02.2016.

10:23

Dru Gordon: Šek je opljačkao mog brata!
Getty Images

On je na svom Tviter profilu naveo da je učinjena nepravda prema njegovom bratu Aronu, koga je u finalnom nadmetanju pobedio Zek Lavin.

“Šek je opljačkao mog brata!, Šek, da li si ljut zbog nečega, buraz?“, napisao je Gordon.

Legendarni košarkaš Los Anđeles Lejkersa nije želeo da košarkašu Orlanda dodeli deset poena niti za prvo, niti za drugo zakucavanje, izazvao je lavinu reakcija zbog toga kako u samoj hali u Torontu, tako i širom sveta kod publike koja je verovala da je ono što je radio Gordon zaslužilo najvišu ocenu.

Stariji brat je potom naveo da je bio toliko nervozan i nezadovoljan da je polomio ekran svog mobilnog telefona, posle čega je istakao da ga ne zanima da li će Aron pobediti ili ne, uz napomenu da kruna svakako ide njemu.

U najavi svog učešća na takmičenju u zakucavanjima krilni centar Orlando Medžika je istakao da je oduvek želeo da dobro zakucava jer je Dru to stalno činio preko njega kada su bili deca, kao i da bi veoma voleo da pobedi kako bi se konačno utvrdilo ko je atraktivniji u porodici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: