Jokić solidan, Bobi ponovo van tima

Srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo je bio starter za Denver Nagetse, dok Boban Marjanović nije ulazio u igru u timu San Antonija.

Izvor: ÐN

Utorak, 01.12.2015.

08:09

Default images
Beta/AP Photo/Morry Gash

Jokić je u porazu od Milvoki Baksa 92:74 na terenu proveo nešto više od 25 minuta i za to vreme ubacio 8 poena, imao 6 skokova, uz 3 asistencije, 2 blokade i jednu izgubljenu loptu.

Denver se držao do treće četvrtine u koju je ušao sa sedam poena minusa, ali je Milvoki pojačao u poslednjoj deonici koju je dobio sa 25:14 i tako stigao do ubedljivog trijumfa.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Greg Monro sa 18 poena i 5 skokova, a pratili su ga Džabari Parker sa 16 i Karter-Vilijams sa četiri poena manje. Kod Nagetsa, Danilo Galinari ubacio je samo pet poena više od Jokića i bio najefikasniji.

S druge strane, Marjanović nije bio u protokolu za meč Sparsa koji su protiv Čikago Bulsa doživeli treći poraz, ovoga puta rezultatom 92:89.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: