Popović: Nisam želeo da mi Bobi "uvene"

Boban Marjanović će posle ograničene minutaže na startu sezone izleda dobijati sve više šanse u San Antonio Sparsima.

Izvor:

Utorak, 24.11.2015.

14:14

Default images
foto: Getty images

Najbolji centar Evrope u prethodnoj sezoni našao se na terenu protiv Finiks Sansa već u prvoj četvrtini, a za nešto manje od pet minuta na parketu upisao je koš, blokadu i ofanzivni skok.

"Želeo sam da mu pružim priliku, da mi ne bi uvenuo na klupi", objasnio je posle meča trener velikana iz Teksasa Greg Popović, koji je zbog Srbina promenio uobičajenu rotaciju.

Nije dugo bilo potrebno Bobiju da postane ljubimac AT&T Centra, pošto su navijači već kada se spremao da uđe u igru skandirali "Boban, Boban", dok su na ranijim susretima gotovo sve njegove poteze pratili ovacijama i aplauzima. Jedini koš Marjanović je postigao posle školoskog pik en rola sa Manuom Đinobilijem, a blokadu je upisao sprečivši pogodak Aleksa Lena.

Bivši centar Crvene zvezde propustio je nekoliko mečeva zbog povrede stopala, zbog koje je propustio i minulo Evropsko prvenstvo, u uvodnom delu sezone, a u svojoj dosadašnjoj NBA karijeri zabeležio je 17 minuta i prosečno beležio 2,1 poen, 1,1 skok.

Naredni meč Sparsi igraju za dve noći, kada je na programu derbi Teksasa sa Dalas Meveriksima, takođe u AT&T Centru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: