Lebron: Sada sam u klasi sa Džordanom

Zvezda Klivlend Kavalirsa Lebron Džejms rekao je da veruje da je sada u istoj klasi kao Majkl Džordan, a sve je krenulo od priče o patikama.

Izvor: JT

Subota, 10.10.2015.

11:46

Default images
Getty Images

Džejms je nedavno dizajnirao svoju prvu liniju patika za Najki, pa je tako krenuo stopama možda i najboljeg košarkaša u istoriji.

U intervju za GQ, Lebron je poručio onim košarkašima koji budu nosili njegove patike da ni ne pomišljaju da će imati šansu da ga pobede.

Gledao sam igrače koji su nosili ‘Džordanke’ protiv Džordana i razmišljao sam o tome kako on ima mentalnu prednost u odnosu na njih. Pošto sam ja sada u klasi sa Džordan, ako vidim nekoga da nosi moje patike, a nije neko od mojih ortaka, i u njima igra protiv mene, jedino što mogu da mu poručim je da ću ga razbiti”, rekao je Lebron.

Kakvo je vaše mišljenje, da li je zaista Lebron sada u istoj klasi kao Džordan?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

154 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: