Derik Rouz optužen za silovanje

Košarkaš Čikago Bulsa Derik Rouz optužen je za silovanje svoje bivše devojke, prenose američki mediji.

Izvor: JT

Četvrtak, 27.08.2015.

12:10

Default images
Getty Images

Devojka koja je podnela tužbu protiv Rouza nije imenovana, ali ona navodi da ju je Rouz, zajedno sa dvojicom drugova, drogirao i silovao u avgustu 2013. godine.

Pored Rouza, za silovanje su optuženi njegov menadžer Rendal Hempton i prijatelj Rajan Alen, a devojka, koju u prijavi oslovljavaju Džejn Dou (nepoznato lice), tvrdi da se zabavljala sa košarkašem Bulsa od 2011. do 2013. godine.

U optužnici stoji da je Rouz pozvao devojku u svoju kuću na Beverli Hilsu, gde su joj Rouz i njegovi drugovi sipali drogu u piće s namerom da je siluju. Ona je uspela da pobegne iz kuće, ali je Rouz sa Hemptonom i Alenom provalio u njen stan, gde su je sva trojica silovali dok je ona bila vezana.

Devojka tvrdi da je čekala dve godine da bi podnela tužbu jer se osećala osramoćeno zbog svega što se desilo te večeri. Rouz i Bulsi nisu bili dostupni za komentar optužbi za silovanje.

Rouz je 2011. godine bio proglašen za najkorisnijeg igrača NBA lige, ali je od tada imao velike probleme sa povredama. propustio je celu sezonu 2012/13, u narednoj je odigrao samo deset utakmica. Prošle sezone je zabeležio 51 nastup i imao je prosek od 17,7 poena po utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: