WNBA: Anin rekord nedovoljan za pobedu

Ana Dabović ostvarila je rekord karijere od kada je stigla u WNBA, pošto je ubacila 14 poena za 19 minuta na parketu.

Izvor:

Četvrtak, 30.07.2015.

08:13

Default images
StarSport

Najbolja igračica minulog Evropskog prvenstva, na kom je Srbija osvojila zlatnu medalju, ipak nije mogla da spreči poraz svojih Los Anđeles Sparksa.

Ekipa iz 'Grada anđela' poražena je od najboljeg tima lige Minesota Linksa 82:76, a Srpkinja je promašila je samo dva šuta iz igre – 2/3 za dva, 3/4 za tri – upisavši i dve asistencije.

Ekipa iz Minesote stigla je do 13 pobede, uz četiri poraza, dok tim iz Los Anđelesa ima 14 neuspeha i samo tri trijumfa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: