Sparsi dovode i Dejvida Vesta!

Nakon što su potpisali Lamarkusa Oldridža, San Antonio Sparsi će dovesti i Dejvida Vesta, prenose američki mediji.

Izvor: AK

Ponedeljak, 06.07.2015.

22:54

Default images
foto: Beta/AP

Doskorašnji krilni centar Indijana Pejsersa, koje je napustio jer smatra da nisu konkurentni za titulu, potpisaće za veteranski minimum od 1,5 miliona dolara, nakon što se odrekao 12 miliona od Pejsersa.

Tako će Sparsi i imati možda i najjaču centarsku liniju u ligi, jer će je činiti tri Ol-stara. Tim Dankan će biti "petica", na krilnoj centarskoj poziciji će biti Oldridž, a Vest fantastična rezerva.

Uz Tonija Parkera, Kavaja Lenarda, Denija Grina i Manua Đinobilija, koji je potvrdio da će igrati sledeće sezone, biće to sjajan tim konkurentan Golden Stejtu i Klivlendu, finalistima poslednje sezone.

Ukoliko Nikola Milutinov dobije šansu da bude deo Sparsa sledeće sezone, nema sumnje da će imati savršenu priliku da uči od jednih od najboljih visokih igrača NBA ligi u poslednjih 15-ak godina.

Vest ima 34 godine, a prošle sezone je prosečno beležio 11,7 poena uz 6,8 skokova po meču. Za Pejserse je igrao protekle četiri godine, a NBA karijeru počeo je u Nju Orleans Hornetsima, koji su ga 2003. draftovali kao 18. pika.

Bivši student univerziteta Gzavijer dva puta je bio Ol-star, a te osvajač nekoliko nagrada kao najbolji NCAA igrač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: