ESPN: Partizan – srpski Boston

Nikola Milutinov izabran je na NBA draftu kao 26. pik, a novinar ESPN istakao je da srpski košarkaš dolazi iz Partizana, srpskog Boston Seltiksa.

Izvor: MN

Subota, 27.06.2015.

13:46

Default images
Starsport

Mladog centra izabrao je San Antonio, ali male su šanse da on već naredne sezone zaigra u najjačoj ligi sveta.

Boston je najtrofejniji NBA tim, dok je Partizan najuspešniji klub u Srbiji. Partizan je i jedini klub u Evropi čiji su igrači pet puta izabrani u prvm rundama na NBA draftu (Divac, Krstić, Bogdanović, Veseli i Milutinov).

"Kada je ovaj momak imao 12 godina trenirao je plivanje, a jednog dana su ga dvojica siledžija gurnula sa ivice bazena i umalo je slomio vilicu, a već sledeće nedelje je krenuo na košarku. A ta dva klovna sada sigurno idu Novim Sadom ne znajući da su od ovog dečka napravili milionera. Ovo je dobar izbor, on igra na odličnom nivou u Partizanu, srpskom Boston Seltiksu", rekao je američki novinar.

Milutinov je rekao da su mu čestitke i dobrodošlicu poželeli generalni menadžer Ar Si Bjuford i trener Greg Popović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

188 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: