Plej-of već završen za Korvera

Košarkaš Atlanta Hoksa Kajl Korver propustiće ostatak plej-ofa u NBA ligi zbog povrede članka desne noge.

Izvor: JT

Nedelja, 24.05.2015.

10:34

Default images
Getty Images

Korver se povredio na drugoj utakmici finala ’Istoka’ sa Klivlend Kavalirsima, a pregledima je ustanovljeno da ima težak oblik uganuća.

Dalji pregledi pokazaće da li će Kover morati na operaciju, ali u ovom trenutku je to izgledna opcija.

Bek Hoksa se povredio u trećoj četvrtini utakmice odigranoj u petak, kada mu je igrač Kavalirsa Metju Delavedova pao pravo na nogu dok je jurio loptu. Korver je odmah izašao sa terena i produžio u svlačionicu Hoksa, da bi tim nešto kasnije objavio vest o njegovoj dijagnozi.

Hoksi i bez odsustva Korvera imaju težak posao u daljem toku svog učešća u plej-ofu, pošto gube sa 2-0 od Kavalirsa. Tim iz Klivlenda je napravio brejkove na obe utakmice koje su odigrane u Atlanti, a naredni susret igra se u nedelju uveče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: