Karmelo i Niksi okreću novi list

Karmelo Entoni priznao je da se pitao da li je doneo pravu odluku kada je rešio da ostane u Njujorku, ali kaže da se to nije događalo često.

Izvor: SO

Petak, 17.04.2015.

08:33

Default images
Beta/AP

U prvoj sezoni posle Melovog potpisivanja novog ugovora Niksi su imali najgoru sezonu u istoriji sa skorom 17-65, a Entoni je posle operacije kolena poslednja dva meseca proveo na klupi. “Ljudsko sam biće i naravno da takve misli dođu. Sedneš uveče i razmišljaš: ’Da li sam zaista doneo ispravnu odluku?’ ili nešto slično. Ali nisam često o tome mislio“.

Sada je Entoni fokusiran na budućnost – Njujork će dobiti pravo da biraju visoko na draftu, u prvih pet pozicija, a imaće i oko 25 miliona dolara da potroše ovog leta.

“Moram da se suočim s ovom sezonom, da je prihvatim, svi da je prihvatimo i da krenemo dalje. Sezona je gotova i ne možemo da se osvrćemo više na nju“, dodaje Melo.

Prva sezona Fila Džeksona kao zvaničnika nije prošla dobro, videćemo hoće li sledeće sezone dovesti Nikse bar do plej-ofa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: