Parker za istoriju NBA lige

Francuski košarkaš Toni Parker ušao je u istoriju NBA lige, pošto je odigrao 1.000 utakmica regularnog dela tokom 14 sezona.

Izvor: JT

Sreda, 01.04.2015.

10:42

Default images
Beta/AP Photo/Joe Skipper

U pobedi svojih San Antonio Sparsa nad Majami Hitom sa 95:81 u noći između utorka i srede, Parker je ostvario, takodje rekordnu, 718 pobedu.

„Kada pogledate kroz istoriju NBA lige i sva ta imena, istina je da je sve ovo prilično impresivno“, rekao je Parker.

Francuz je istakao da uopšte nije znao da je to njegova hiljadita utakmica.

Iskren da budem, nisam znao. Prijatelji su mi rekli, ceo dan primam poruke“, naglasio je Parker, koji je sa Sparsima osvojio četiri šampionska prstena, „Sanjao sam da zaigram u NBA dok sam odrastao. Imam četiri titule, srećom što sam u dobrom timu“.

Parker je tek drugi među igračima Sparsa koji je upisao 1.000 utakmica, a pre njega je to učinio Tim Dankan. Francuz je treći najmlađi igrač u istoriji NBA koji je došao do tog broja utakmica, posle Kevina Garneta i Kobija Brajanta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: